duminică, 9 septembrie 2012

Carti importante pentru evolutia spirituala


"Buna tuturor. Dupa o perioada mai lunga de munca, va anuntam ca am reusit sa traducem 3 carti, importante in perceptia noastra pentru evolutia spirituala, carti pe care vi le oferim voua in format electronic.
 

Prima dintre ele se numeste Seth Vorbeste si abordeaza teme fundamentale din spiritualitate/metafizica, fiind printre primele carti de genul care au spus celebrul "You create your reality". Seth ofera o perspectiva unica si profunda cu privire la teme metafizice clasice, fiind o buna lectura chiar si dupa cativa ani de la prima deschidere spirituala. Cartile lui Seth sunt o lectura de baza pentru a intelege concepte ca: sufletul, ego, personalitate, multidimensionalitate, constiinta cristica, anima, realitati probabile, viata de dupa moarte, reincarnare, vise, karma, creativitate, Dumnezeu, simbolismul religios, stari ale constiintei, realitati probabile, Atlantida si Lemuria, etc. Materialele sale ofera noi si noi nuante creative si va deschide catre o stare in care simtiti maleabilitatea psihicului vostru.
Seth Vorbeste este o carte care intr-adevar te ajuta sa faci schimbari pozitive in viata ta, fara a se pierde in limbajul cartilor de genul.
 

A doua carte se numeste Prisma din Lira si abordeaza tema conexiunilor noastre ancestrale cu diferite rase stravechi, care au influentat genomul uman. Cercetatorii au descoperit acel “junk DNA” despre care nu se stie originea sa. Prisma din Lira este printre primele carti in care sunt descrise principalele rase ET care au avut o influenta asupra Pamantului: Pleiadieni, Zetani, Siriusieni, Arcturieni, Orionieni si Lirieni. Prisma din Lira ofera o perspectiva unica asupra adevaratei istorii planetare, fiind o carte scrisa cu pasiune si dorinta de adevar.
 

A treia carte se numeste Legea lui Unu, in care Ra vorbeste despre unitatea Creatiei, despre calea pozitiva si negativa, despre Piramide si rolul lor, vindecare si evolutia spirituala, influenta Orioniana, oferind Legea lui Unu, cea care ne ajuta sa ne sporim discernamantul, si sa facem alegeri potrivite pentru cresterea noastra ca si fiinte constiente.
Ra este "zeul soare" care s-a arat Egiptenilor, el transmitand invataturile sale si in perioada acestei transformari planetare (numite de el Recolta) care se desfasoara odata la 25.000 ani. Scopul transmiterii este de a corecta distorsiunile care s-au facut in numele sau, cand de exemplu in loc de aprecierea creatiei si contemplarea minutatiei sale, oamenii au facut sacrificii umane.
 

Cele 3 carti ne ajuta in aceste momente de transformare la nivelul constiintei, deschizand noi usi prin care potentialul noastru se poate manifesta. Noi, citind astfel de materiale, accesam mentalul superior si intram in acea stare in care putem face transformari pozitive in viata noastra. Acesta este sensul in a citi informatie spirituala, desi noi o putem accesa in orice moment, doar punand intrebarile potrivite.
 

Toate cele 3 carti sunt in format electronic si pot fi comandate la pretul de 30 de lei in total, un pret accesibil, astfel incat fiecare care doreste aceaste informatii, sa isi permita sa cumpere cartile. Pentru comenzi, trimiteti un mail la nagymelinda3@yahoo.com si va vom oferi contul bancar in care sa trimiteti banii, apoi va trimitem cartile. Sau trimiteti un mail si va trimitem cartile, apoi platiti banii. Oricare varianta este buna.

http://atingereaiubirii.blogspot.ro/2012/07/cartile-seth-vorbeste-prisma-din-lira.html


                                   ----------------------------------------------------------
Intelepciunea din tine - Volumul 1Intelepciunea din tine - Volumul 1
 Acest prim volum este o extensie a propriilor ganduri pe diferite tematici spirituale, exprimate prin comentarii, pilde si poezii spirituale. Pildele au fost mereu o sursa de inspiratie si de trezire a constiintei. Sfintii si maestrii planetei mereu au vorbit in parabole, fiind o metoda preferata pentru trezirea mintii catre calea adevarului. Las cititorului placerea la introspectie si nu uitati: in viata e mai bine sa incerci sa faci ceva decat sa faci nimic perfect.

Pret: 15 Lei 

„M-am dus odată la El şi l-am întrebat:
Ce trebuie să fac să fiu mereu cu tine ?
Să fii smerit ca pământul care deşi este călcat în picioare, tace.”

„Până să o întâlneşti pe ea,
Ai fost împăratul lumii
Acum că te-ai îndrăgostit
Ai devenit ca noi, un sclav.
Nebunule...
Cred că ai uitat că în faţa iubirii
Suntem toţi la fel.”

„Tăcerea maestrului, este cea mai frumoasă învăţătură spirituală.”

Extras din carte. 
-------------------------------------------------

Mudra, gestul lui Dumnezeu
Mudra, gestul lui Dumnezeu
 Mudra înseamnă literar „pecete”, „semn”. Mudra este un gest simbolic, care precum asanele, creează rezonanţe cu anumite energii subtile din Macrocosmos. Mudrele sunt realizate în marea lor majoritate cu mâinile dar şi cu anumite părţi ale corpului. În yoga ele servesc drept suport pentru unirea minţii cu ATMAN scânteia divină, astfel realizându-se o atenţie a gândurilor în permanenţă către Dumnezeu.
Cartea prezintă peste 120 de mudre, tehnici de evoluţie spirituală, tehnici de vindecare şi purificare a corpului uman.

 Pret: 25 Lei

http://atingereaiubirii.blogspot.ro/2012/08/mudra-gestul-lui-dumnezeu.html

Va asteptam sa va deschideti catre aceste informatii si pentru orice detalii, va rog trimiteti un mail la adresa specificata.
O zi cat mai implinita tuturor, echipa Puterea Creatiei!"