miercuri, 16 aprilie 2014

Rasina naturala de brad – 1 kg


Cantitate: 1 kg
Pret: 40 lei + taxe transport
Culoare: verde sau alba, rasina de brad nu este transparente cum este cea sintetica
Punct de topire: 22 de grade


Pentru toti dintre voi care vreti sa folositi rasina naturala de pin in constructia de orgoniti inlocuind rasina sintetica, sau doar pentru a folosi aceasta rasina asa cum este, beneficiind de efectele sale (reduce tusa, omoara infectiile bacteriene, imbunatateste respiratia, antidot impotriva racelilor, tuselor, bronsitei). Din experienta mea personala, eu simt efectele pozitive ale rasinei de brad, avand probleme la plamani timp de mai multi ani, intrand in contact cu rasina simt ca plamanii mei se curata.
Asa arata rasina in forma sa naturala:
pine resin


Revenind la utilizarea rasinei de pin in productia de orgoniti. Este mai benefic sa folosesti o rasina naturala si nu una artificiala, din motive evidente. Aproape orice este sintetic nu este benefic pentru sanatatea noastra. Provocarea este data de faptul ca rasina incepe sa se topeasca la 22 de grade, asadar trebuie sa fie sustinuta de o matrice. Noi am rezolvat aceasta dificultate, construind o rasina de sticla, care mentine perfect compusul orgonic.
Pentru cei care vor sa isi construiasca un orgon, pot cumpara matrici de la noi, direct de pe site, aici: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/matrici-piramidale-12-cm-baza/
Rasina se muleaza si se compacteaza perfect daca umplii intreg spatiul din interiorul matricii, rezultatul final fiind urmatorul (un orgonit produs de noi): http://www.puterea-creatiei.ro/produs/piramide-mici-100-organice/ Puteti folosi aceasta rasina asa cum faceti cu cea sintetica, ea neavand nevoie de intaritor.
Rasina este colectata din zona Petrosani, unde nu mai exista poluare de vreme ce nu mai exista fabrici care sa polueze. Daca vreti rasina de la noi, suntem bucurosi sa vi-o oferim si va rog lasati-ne cateva zile pentru a face livrarea, deoarece nu avem rasina pe stoc.
Ca si parte de marketing, pentru 3 kg de rasina cumparata, primiti 1 kg de rasina cadou din partea noastra.
Va dorim o zi buna si asteptam comenzile voastre,
- See more at: http://www.puterea-creatiei.ro/produs/rasina-naturala-de-brad-1-kg/#sthash.5ICHFDC1.dpuf

3 comentarii: