vineri, 22 aprilie 2011

Bun venit ACASA !!!   Acesta este un blog creat pentru cei care stiu ca Aici si ACUM sunt ACASA. E creat pentru toti cei care stiu ca noi putem trai Raiul pe pamant, iar acest blog va re-aminteste acest lucru.

   Noi suntem co-creatori ai realitatii in care traim cu totii.   Eu aleg sa traiesc in Rai, si faptul ca esti pe acest blog inseamna ca si tu esti  in acelasi loc.


   Viata e minunata, atunci cand o cream constient, atunci cand o simtim, atunci cand o traim inainte de a se intampla.


   Viata aici pe pamant este un iad, doar atunci cand nu suntem constienti, cand nu suntem atenti la ceea ce dorim sa traim si sa experimentam.    Acum se creaza noul pamant prin noi fiindca noi am ales sa traim ACUM. Sa nu uitam ca  in fiecare secunda noi cream. Simtiti si traiti starea de a crea, simtiti si traiti starea de armonie si de iubire.

   Haide-ti sa traim mereu starea de Armonie si Iubire, alaturi de Mama Pamant, alaturi de Mintea Universala, alaturi de TOT ce exista.


  Starea de Acasa este acea stare in care iti dai seama ca in natura exista tot ceea ce exista si in tine. Tu esti natura, suntem Unicul . Priveste, observa si FI ...