miercuri, 12 iunie 2013

Musaca de dovlecei si ciuperci

Ingrediente pentru musacaua de dovlecei si ciuperci:

  • 1 cutie de ciuperci
  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa
  • 5 oua
  • 200 g branza rasa sau mozzarella
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1 legatura de marar
  • 1 lingurita de cimbru uscat
  • sare si pieper



Cum se prepara musacaua de dovlecei si ciuperci:

Spala dovleceii si taie-i rondele mai grosute. Unge o tava cu ulei de masline si pune in ea dovleceii presarati cu putina sare. Lasa-i la cuptor aproximativ 7 minute, pana cand prind putina crusta.
 Ai toate produsele necesare in bucatarie. Click aici

Spala ciupercile si curata ceapa, apoi taie-le marunt si caleste-le putin, apoi asezoneaza-le cu sare, piper si cimbru, dupa gust.

Bate 3 oua si amesteca-le cu ceapa si ciupercile, apoi adauga si mararul tocat marunt.
Pune intr-un vas termorezistent un strat de dovlecei, apoi unul de ciuperci si putina mozzarella rasa. Adauga si cele 2 oua batute ramase deasupra si pune vasul la cuptor pentru 30 de minute la 200 de grade Celsius.


Cum se serveste musacaua de dovlcei si ciuperci:

Musacaua de dovlecei si ciuperci se serveste calda, presarata cu branza rasa.

http://retete.acasa.ro/mancare-35/musaca-de-dovlecei-si-ciuperci-181431.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu