miercuri, 8 februarie 2012

Improspateaza-ti culoarea parului intr-un mod sanatos!

Vrei ca frumosul tau par saten sa aiba o nuanta mai deschisa decat este in prezent? Atunci apeleaza cu incredere la ceaiul de musetel sau la cel de lamaie. Dupa ce iti speli parul poti aplica la clatire un pahar de apa amestecata cu sucul de la o lamaie. Se lasa 15 minute pe par, dupa care se clateste. De asemenea poti fierbe 10 pliculete de ceai de musetel, dupa care iti vei clati parul cu acest amestec. Efectele nu vor fi spectaculoase de la prima folosire, dar se vor acentua in timp, dupa cateva spalari. 
   Frunzele de nuc, castan, urzica sau ceaiul negru. Pentru o culoare mai inchisa a parului poti folosi un decoct din frunzele de mai sus, la alegere, cu care sa-ti clatesti parul dupa ce l-ai spalat. La fel si in cazul ceaiului negru, la ultima clatire se poate folosi o infuzie din acesta. 
   Cojile de nuca ca si frunzele de nuc se folosesc pentru culori mai inchise. In doua cani de apa se pun cateva coji de nuca si doua plicuri de ceai verde la fiert. Amestecul se va fierbe timp de 20 de minute, se va raci si apoi strecura. Cu acesta se va clati parul proaspat spalat.

Sursa:http://www.divahair.ro/frumusete/ingrijirea_parului/improspateaza-ti_culoarea_parului_intr-un_mod_sanatos!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu