INGREDIENTE :
ardei iuti,
otet,
sare grunjoasa,
zahar,
PREPARARE :
Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. II clatim apoi in apa sa mearga in mare samburii . Asezam apoi feliile de ardei in borcanase si in fiecare borcanas punem 1 lingura mare de sare grunjoasa si 1 lingura mare de zahar. Deasupra turnam otet pana borcanasul se umple . Capsam si dam borcanul la camara. Simplu si foarte bun .
ardei iuti,
otet,
sare grunjoasa,
zahar,
PREPARARE :
Ardeii iuti ii spalam bine si ne apucam sa ii feliem. II clatim apoi in apa sa mearga in mare samburii . Asezam apoi feliile de ardei in borcanase si in fiecare borcanas punem 1 lingura mare de sare grunjoasa si 1 lingura mare de zahar. Deasupra turnam otet pana borcanasul se umple . Capsam si dam borcanul la camara. Simplu si foarte bun .
Am mai incercat si aceasta reteta,
INGREDIENTE :
ardei iuti,
otet,
sare grunjoasa,
ardei iuti,
otet,
sare grunjoasa,
radacina de hrean
Boabe piper
Foaie de dafin
Se spala ardeiul, se curata de frunze. Se pun ardei in borcan . In fiecare borcan se pun cate 2 bucatele de hrean , cateva boabe de piper si o bucatica de foaie de dafin.
Se fierbe solutia din: o parte otet, doua parti apa si o lingura de sare la litru de lichid. Se pune fierbinte peste ardei , se capseaza borcanele si se pun in camara pentru iarna.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu