joi, 17 decembrie 2015

Vegan Nails in Brasov


Ma straduiesc sa fiu o persoana vegana 100 la suta si pe aceste principii am in incercat sa revolutionez putin si in domeniu in care lucrez de aproape 10 ani. Pana cand sa devin vegana nu mi-am pus niciodata intrebarea ce contin cremele pe care le folosesc pe fata si cum sunt facute sau produsele pe care le foloseam inainte in serviciile de manichiura....in momentul in care in care am inceput sa fac cercetari si sa pun intrebari am gasit si raspunsuri...cu siguranta nu mai vreau acizi chimici pe unghille mele, consider ca daca un produs e toxic sa fie ingerat cu siguranta nu e suficient de sanatos pentru piele, par sau unghii,nu mai vreau sa-mi pun pe corp creme cu incrediente de provenienta animala, nu mai vreau sa folosesc produse care au fost testate si au cauzat suferinta pentru animale si atunci am eliminat tot ce inseamna produs, si folosesc in tratamentele pentru maini si unghii solutii simple si naturale scruburi cu unt de cocos, citrice, nu folosesc oja din simplu motiv pentru ca vreau sa promovez frumusetea naturala si unica a ficarui om in parte.
Si ca serviciu ofer o consultatie legata de sanatatea unghiilor si modul corect in care ar trebui sa ne ingrijim unghiile naturale. In consultatie beneficiati si de o manicura simpla insotita de un gomaj hidratant foarte relaxant. nu folosesc oje de nici un felu deoarece consider ca unghiuțele au rolul lor ca si parte din corpul nostru si nu ar trebui sa intervenim cu surse externe sa le disturbam functionalitatea cum ar fi acoperirea lor cu un strat chimic de oja, gel sau acril.
Fata de Cătină @ Alina Istrate

Pentru programare: link

Eu am fost la Alina si mie unghiile mele mi-au multumit ca am fost la ea vreo 3 zile...straluceau de fericire dupa tratamentul aplicat. Multumesc Alina. :)