vineri, 1 august 2014

Zânele și Unicornii - Ținuturile Misterului

Méline:

M-am conectat cu Colectivul Delfinilor pentru a întreba dacă minunata noastră familie nu ar dori să ne împărtășească un mesaj din frumoaselor lor inimi, deoarece a trecut atât de mult timp de când nu am mai primit nici un mesaj de la ei. Delfinii mi-au răspuns că sunt în plin proces de susținere a Procesului de Ascensiune pentru binele cel mai înalt al tuturor având în vedere că ei sunt păstrătorii rețelelor Pământului și sunt foarte ocupați cu păstrarea acestor rețele în echilibru în timpul acestor schimbări intense și a acestor mișcări în conștiință precum și cu dizolvarea vechiului. Mai degrabă Zânele și Unicornii și-au arătat disponibilitatea de a ne aduce astăzi un minunat mesaj din inimile lor. 


Zânele și Unicornii – Ținuturile Misterului

Inimi frumoase, suflete minunate care v-ați aventurat în ținuturile lui Gaia. Vă vorbim cu multă recunoștință și cu un profund respect pentru voi toți, deoarece aceste minunate vremuri de schimbare și ascensiune sunt tipul cel mai solicitant de muncă a sufletului pentru voi toți inimi dragi. Uimitoare licăriri și orașe de lumină își activează existența în planurile voastre de trezire și ființare, și toate acestea mulțumită muncii tuturor inimilor voastre, sârguinței și străduinței voastre de a deveni noua Rasă a conștiinței Om/Dumnezeu în Unul.

Așa numitele Ținuturi ale Misterelor nu mai au nici un fel de secrete față de voi, pentru cei care sunteți aici pentru a vă manifesta înțelepciunea voastră Cosmică și centrul interior al esenței. Lumina voastră a ajuns la țărmurile altor dimensiuni și realități astfel încât participarea altor tărâmuri a devenit evidentă și este posibil să aibă loc într-o stare mult mai stabilă și mai conștientă a ființei. Permiteți ca, călătoria voastră să înceapă acum ca și o unitate a Unului și dați-ne voie să elaborăm mai mult această parte, inimi dragi.

Noi suntem Acum în mare agitație pentru a vă deschide Inima Cosmică a ființei prin crearea și flacăra Mamei/Tatălui Dumnezeu în aceste minunate expresii ale vehiculului vostru uman pe care-l experimentați.  Pe măsură ce ușile inimii voastre Cosmice se deschid prin dorința și voința de a fi Unul în Iubire și Armonie, întregul univers și multivers al conștiinței Luminii se accelerează în procesul său de profundă transformare care implică întreaga Umanitate, toate națiunile Galactice și cele ale Naturii precum și elementalii eterici în scopul de a schimba întreaga planetă Gaia pentru binele cel mai înalt al tuturor.

Vă invităm să țineți cont de faptul că noi toți participăm în acest minunat proces care are loc în acest moment, și că noi, Unicornii, funcționăm ca și păstrători ai Flăcării Spiritualității și iluminării prin inima Cosmică a Creației și iluminării și că noi, Zânele, funcționăm ca și păstrători ai Bucuriei, râsului, fericirii și Iubirii pentru cei care sunt mana pentru transcendență.

Invitați Prezența noastră în inima voastră și în acest fel vom fi din ce în ce mai mult mai prezenți în propria voastră realitate a ființei – unde Magia are loc și devine rânduiala vieții voastre zilnice pe Pământ. Noi construim împreună podul creației către noua lume și voi vă plimbați chiar acum pe el în timp ce continuați să-l construiți mai departe.

Îndelung însămânțatele ținuturi ale misterelor devin acum vizibile și tangibile pentru voi toți și unii se bucură deja de roadele acestei munci și de acest ținut de mult uitat. Vă urăm din toată inima bun venit și dorința noastră sinceră este ca voi să vă simțiți aici ca acasă, și în pace unul cu celălalt precum și cu inima ființei noastre.

Copiii acestui Pământ nu au uitat niciodată aceste ținuturi ale Misterelor pentru că realitatea noastră a fost întotdeauna o parte a vieții și conștiinței în inima lor. O conexiune deschisă se face cu acele suflete magnifice deoarece noii copii sunt cei care abundă în puritate și înțelepciune veșnică având o inimă deschisă pentru toată existența în viață, pe Pământ și mai sus.  

Acei copii sunt păstrătorii ținuturilor noastre care s-au simțit obligați să aducă înapoi aceste mistere precum și cunoașterea ținuturilor noastre în mințile, inimile și ținuturile nivelelor Pământești și ale întregii existențe. Acestea ar fi inima umană, mintea umană și conceptele umane de a fi și a înțelege – conștiința lor. Secretul constă în a permite copilului vostru interior să apară din nou și să permiteți acelei părți din voi să vă aducă înțelepciunea cosmică a Divinității din Toate.

Zânele: Vedeți-ne în fluturi, vedeți-ne în libelule și în frumusețea florilor, pentru că noi suntem mereu aproape de acele existențe ale conștiinței pe Pământ. Noi încă mai sălășluim în sferele voastre Pământești, deși nu prea aproape de limitele conștiinței vehiculului vostru uman. Dar unii ne pot vedea cu inima lor care reflectă prin ochiul interior al adevăratei voastre ființe. Noi suntem alături de voi atâta timp cât voi aveți nevoie de o companie în bucurie și fericire, pentru că noi suntem bucurie și fericire. Noi aducem acel copil interior din voi până la țărmurile ființei voastre în această realitate permițând astfel ca abilitățile voastre magice să fie experimentate în scopul de a crea și a se manifesta prin bucurie.

Unicornii: Ne puteți găsi în regatul elemental Pământesc care se află în apropierea nepoților noștri caii și în pădurile ținuturilor voastre. Noi călătorim în nisipurile timpului, unde fiecare grăunte de nisip permite timpului să se dizolve în eternitate, de aceea acesta este locul în care ne puteți găsi, vedea și experimenta prin inima ființei voastre unde voi sunteți una cu timpul și cu flacăra eternă. Căptușeala noastră de Argint este conștiința noastră și Raza de Lumină care se află în fiecare Divinitate Feminină din toate ființele. Noi aducem inspirație, iluminare și cunoaștere spirituală prin trezirea Divinului Feminin din interiorul vostru pentru că noi suntem păstrătorii acestuia în colaborare cu Îngerii.

Dați-ne voie să ne înclinăm în fața acestui proces frumos care se desfășoară în acest moment în fiecare dintre voi și în fața întregii umanități pentru că este minunat, și asta este prea puțin spus, și este o creștere nepieritoare în conștiință care trebuie sărbătorită în Iubire și pace, respect și bucurie!

Suntem alături de voi cu Iubire
Zânele și Unicornii


Traducere Monica Poka

sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu