marți, 28 mai 2013

Plantele nu cresc langa un router Wi-Fi !!!


In Danemarca, 5 eleve din clasa a noua, au realizat un experiment simplu, in care au plasat 6 farfurii cu seminte de Lepidium Sativum (creson) langa un router Wi-Fi, si alte 6 departe de router, in alta camera. Rezultatele au aratat ca semintele aflate in apropierea routerului (care emitea radiatii electromagnetice in mod continuu, non-stop) nu au germinat deloc, fiind moarte, in timp ce setul de referinta aflat in altaƒ camera a germinat, dand nastere unor plante de creson perfect sanatoase si normale. 

Elevele au pornit de la observatia ca, atunci cand seara adorm cu telefonul mobil langa cap, a doua zi au dificultatii de concentrare, fapt ce le-a determinat sa realizeze un experiment care sa arate nocivitatea radiatiilor electromagnetice similare unui telefon mobil.

Concluzie:

Acest fapt ar trebui sa dea serios de gandit referitor la nocivitatea radiatiilor electromagnetice la care suntem supusi zilnic din diverse surse: Wi-Fi, antene de telefonie, telefoane GSM, cuptoare cu microunde etc.
Poate ca datorita acestui experiment simplu, dar elocvent, se vor trezi si acei parinti care cumpara telefoane mobile copiilor lor inca de mici si apoi ii lasa sa se joace cu ele.
 
http://www.liveleak.com/view?i=cd3_1369428648 

Un comentariu:

  1. Cele mai complexe studii asupra radiatiilor electromagnetice se gasesc pe www.bioinitiative.org

    Perdele de ecranare si vopsele antiradiatii se gasesc pe www.safesolution.ro


    RăspundețiȘtergere